ORACIÓ DIA MUNDIAL DE 
L'EDUCACIÓ CATÒLICA

9 de maig

Aquest dia és una proposta del papa Francesc, i s’afegeix a d’altres iniciatives per portar a la pràctica el Pacte Educatiu Global (PEG). Diferents associacions de l’ensenyament catòlic van acordar festejar el #DíaMundialdelaEducacióCatólica, que se celebra cada any als quaranta dies de la Pasqua, el dia de l'Ascensió, perquè és el dia en què la missió de Jesús es fa missió de l'Església (“Aneu i feu deixebles…” Mt 28). 

Enguany, l’objectiu és que siga una oportunitat per visibilitzar els valors de l'educació catòlica i que tinga un caràcter festiu. Recollint com a font d'inspiració el PEG i el seu objectiu de potenciar la cultura del diàleg, la trobada i el compte amb els altres, el lema triat és:

“Junts Som Llum. Junts Som Més”

Gràcies Déu Pare / Mare,
per ser present en cadascun i cadascuna de nosaltres, en els nostres col·legis, en la nostra societat i en el nostre món.
Gràcies perquè estem cridats i cridades a fer present el teu Regne.


Gràcies Jesús,
perquè ens convides a caminar juntament amb els altres, sempre en comunitat; perquè ens animes a caminar en unió cap a qualsevol direcció i ens acompanyes en l'adversitat; per impulsar-nos a trobar-te i celebrar-te en la vida, la Vida amb majúscules.


Gràcies Esperit Sant,
per acompanyar-nos en aquesta crida que hem rebut a través dels nostres fundadors, que com ells, siguem llavors que van creixent i fent present el carisma en la nostra realitat actual, per a continuar donant Vida i construint el teu Regne.PASTORAL

La Pastoral és una de les prioritats del nostre centre, ja que l’equip docent del centre està convençut que l’educació integral de l’alumnat és inconcebible sense la dimensió transcendent, espiritual, cristiana de cada persona.

Com a centre educatiu religiós, els valors Evangèlics i el Carisma franciscà són l’eix transversal que identifica el nostre servei, treball i model educatiu.

La nostra acció pastoral busca que qualsevol ambient eduqui i que l’alumne sigui el protagonista del seu propi aprenentatge de la fe i el respecte.

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.