El programa «Escolarts» comprén quatre projectes educatius lligats a la dinamització del plurilingüisme, en els centres educatius i al desenvolupament de l’expressió artística musical i escènica, així com el coneixement del llenguatge periodístic en l’àmbit de la comunicació radiofònica.

Escolarts. 
L'escola canta

Escolarts Escola canta és un projecte educatiu lligat a la dinamització del plurilingüisme, en els centres educatius i al desenvolupament de l’expressió artística musical i escènica, que consisteix en el treball didàctic i planificat d’una composició musical creada expressament per un músic contractat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 

Aquesta obra, posada a disposició dels centres participants, és interpretada de manera col·lectiva, a les acaballes del curs, amb el suport d’una banda de música. 

Escolarts. 
L'escola dansa

Escolarts Escola dansa és un projecte educatiu lligat a la dinamització de l’expressió artística musical i escènica, que consisteix en l’aprenentatge i la interpretació individual i col·lectiva de coreografies creades a propòsit per al projecte educatiu, les quals es posen a disposició dels centres que participen en el projecte. 

Escolarts.
L'escola fa ràdio

Escolarts Escola fa ràdio és un projecte educatiu lligat a la dinamització del plurilingüisme, al foment de l’expressió artística i al coneixement del llenguatge periodístic en l’àmbit de la comunicació radiofònica. El projecte consisteix en la creació de contingut, planificació i elaboració d’un programa de ràdio o podcast per part de l’alumnat, amb l’ajuda del professorat.

Escolarts.
L'escola fa teatre

Escolarts Escola fa teatre és un projecte educatiu lligat a la dinamització del plurilingüisme i al desenvolupament de l’expressió artística, més concretament, al foment de l’art dramàtic i la representació d’obres teatrals. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport posa a disposició dels centres inscrits quatre obres creades per persones professionals de la dramatúrgia. 

El treball dels centres inscrits consisteix en la lectura, preparació i representació d’almenys una d’aquestes quatre obres. Totes quatre transmeten valors educatius que desenvolupen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.