Sortides primària

VISITA A L’AUDITORI

Els alumnes de  Primer i Segon Cicle de primària van assistir a l’ Auditori de Vinaròs a una “Audició Musical“ d’instruments artesanals.

VISITA MORELLA

El passat mes de novembre els alumnes del tercer cicle de primària ( 5é i 6é ) vam fer una visita guiada a Morella per a conèixer una ciutat medieval.

Van visitar les muralles, la casa de la Vila, el carrer on es fa el mercat, un mirador des d’on es veu molt bé el castell i l’església. Vam participar en una representació teatral on nosaltres érem personatges de l’Edat Mitjana.

 

MORAGETE

Els alumnes de cinqué i sisé del Col.legi Fundació Divina Providència, com en anys anteriors i dins la programació d’activitats que realitzem en llengua anglesa, hem realitzat una setmana d’inmersió lingüística al campus de Moragete. Allí, hem combinat el treball als laboratoris de Física i Química o Matemàtiques, amb activitats d’oci a l’aire lliure.

Han estat uns dies molt profitosos i divertits en què la solidaritat i la convivència han estat present en tot moment.

L’experiència ha estat fantàstica!!!

OCEANOGRÀFIC

Visita dels alumnes de segon cicle de primària a l’oceanogràfic. 

 

CONCERT DIDÀCTIC

Els alumnes de 1 er i 2on cicle de primària van gaudir del concert didàctic que es va fer a l’auditori on van explorar, conèixer i escoltar la sonoritat dels instruments actuals i antics.

 

 

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram