FUNDACIÓ PRIVADA DIVINA PROVIDÈNCIA

Col•legi Privat Concertat

Menjador

MENÚ MENJADOR

El menjador escolar és un servei complementari de‎ caràcter educatiu que s’ofereix, amb caràcter general, de setembre a juny, per a contribuir a afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral.

El menú és nutricionalment equilibrat i serveix d’orientació per a dirigir l’educació dels hàbits dels alumnes. Tenim cuina pròpia on elaborem el menjar amb productes frescos i de qualita

MENÚ MENJADOR GENER I FEBRER * CURS 18-19

1ª SETMANA

1r PLAT 2n. PLAT POSTRE
DILLUNS Espirals vegetals amb salsa de tomàquet, tonyina i formatge ratllat Pit de pollastre a la planxa amb amanida d’enciam i cogombre Fruita del temps
DIMARTS Sopa de carn amb fideus Canalons de carn i espinacs Fruita del temps
DIMECRES Llenties amb arròs, ceba, pebrot i alls Truita a la francesa amb amanida d’enciam i cogombre

 

Fruita del temps
DIJOUS Bròcoli amb patates al forn (llet, ou i formatge ratllat) Llonganissa a la planxa amb amanida d’enciam Fruita del temps
DIVENDRES

 

Arròs amb tomàquet (ceba, pebrot i alls) Lluç amb salsa (all, julivert i farina)

 

Iogurt

2ª SETMANA

  1r PLAT 2n. PLAT POSTRE
DILLUNS Mongetes estofades (pastanaga, tomàquet, patata, all i ceba) Mandonguilles amb xampinyons Fruita del temps
 DIMARTS

 

Puré de verdura (patata, porro, pastanaga i mongetes verdes)

 

Fletan empanat amb tomàquets ‘cherry’ Fruita del temps
 DIMECRES

 

Cigrons guisats (ceba, porro, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb amanida d’enciam i blat de moro

 

Fruita del temps
 

DIJOUS

 

Sopa de brou de pollastre, amb pasta

 

 

 

Lasanya de carn i espinacs

 

 

Fruita del temps

 

DIVENDRES

 

 

Arrosejat de brou casolà de peix

 

 

 

Filets de lluç al forn (ceba, all i julivert) amb amanida d’enciam

 

Iogurt