Marzà: ‘Proposem que el pròxim curs comence el 7 de setembre i finalitze el 23 de juny’

  • Les dates proposades són per a les etapes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP
  • El calendari propicia l’aplicació durant el pròxim curs d’un pla específic de recuperació i adaptació educatives perquè cap alumne es quede arrere en el seu aprenentatge

(27/04/2020) – Les dates proposades són per a les etapes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP
– El calendari propicia l’aplicació durant el pròxim curs d’un pla específic de recuperació i adaptació educatives perquè cap alumne es quede arrere en el seu aprenentatge

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport presentarà als sindicats una proposta perquè el pròxim curs escolar 2020-2021 s’inicie el 7 de setembre i finalitze el 23 de juny per a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP.

D’aquesta manera, es continua la determinació presa des de fa uns quants cursos d’iniciar les classes per a l’alumnat la segona setmana de setembre, per tal que el professorat tinga la primera setmana per a organitzar les dinàmiques de treball de cara a l’arribada de l’alumnat.

Segons el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, “el final d’aquest curs escolar requereix donar moltes respostes a la immediatesa, però paral·lelament continuem treballant en el pròxim curs escolar per a donar certeses a la comunitat educativa”.

“Amb el calendari escolar que proposem guanyem uns quants dies lectius per a poder esponjar els aprenentatges el pròxim curs, que aniran acompanyats per un pla específic de reforç adaptat a la realitat del nostre alumnat. D’aquesta manera el curs 20-21 començarà recuperant allò que durant l’últim trimestre d’aquest curs no s’ha dut a terme”, ha afegit.

Durant els pròxims dies, Educació de la Generalitat detallarà qüestions com el pla específic de recuperació i adaptació del currículum i de les activitats educatives perquè cap alumne es quede enrere en el seu aprenentatge el pròxim curs, així com els instruments d’avaluació de l’actual curs escolar.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram