ENGLISH CORNER


Des del nostre centre som conscients de la importància que té l’adquisició de la competència comunicativa en l’àrea d’anglès per al desenvolupament acadèmic, professional i personal de l’alumne. Per això amb la finalitat que tot el nostre alumnat estigui el millor preparat considerem important la incorporació progressiva de l’anglès des de l’educació infantil a través d’una metodologia lúdica i participativa.

EDUCACIÓ INFANTIL

         
         

EDUCACIÓ PRIMÀRIA


         
 

PROVES CAMBRIGDE

Dissabte dia 11 de maig, es van realitzar al nostre centre per primera vegada,els exàmens oficials de cambridge ESOL. Aquestes proves tenen l’objectiu de motivar els alumnes en l’aprenentatge i els permet reconèixer els avanços que van aconseguint amb el nou idioma. Els exàmens estan relacionats amb el marc comú de referència de llengües i consten de tres nivells. Pre – A1, A1 i A2. El mes avançat correspon al KET. Els exàmens son elaborats i certificats en Anglaterra per professionals especialitzats en avaluació lingüística i ensenyament en anglès.

Es van presentar 42 alumnes de primària. Que s’han estat preparant en els tallers d’anglés de l’horari d’extraescolars. Els alumnes estaven molt motivats i amb ganes de presentar-se al nivell superior, l’any proper.

2013

 

 

2014

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram