FUNDACIÓ PRIVADA DIVINA PROVIDÈNCIA

Col•legi Privat Concertat

Curs 2016 / 2017

Graduació dels alumnes de 4t d’ESO

El divendres passat, 16 de juny, es va celebrar l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO.

Primer Mossèn Emili Vinaixa va oficiar una missa on els va dedicar unes paraules sobre el seu pas pel col·legi i el futur que els espera i ells van fer unes ofrenes.

A continuació, va tindre lloc en el Saló d’Actes del nostre col·legi, un acte on el tutor i els alumnes juntament amb els seus familiars, es van dedicar unes paraules molt emotives.

Per a finalitzar, la directora va imposar les beques i els va repartir uns diplomes amb un record. Va haver-hi també temps per gaudir d’un vídeo  com recordatori del pas d’estos alumnes pel nostre col·legi.

Viatge de fi de curs a Port Aventura

Els alumnes d’ESO han gaudit del seu viatge de fi de curs a Port Aventura.

 

Viatge a Roma

9 de juny

Els alumnes de 4t d’ESO es troben a Roma gaudint del viatge de final de curs.

 

Partit de futbol: Elefants contra Formigues

Els alumnes de Quart d’ESO es van enfrentar als alumnes de  Primer de Primària en un emocionant partit de futbol.

Taller de prevenció sobre el consum de cannabis

Els alumnes de 1r d’ESO han participat en un taller preventiu del consum del cannabis organitzat per l’UPCCA de Vinaròs.

 

 

Olimpíades Matemàtiques Castelló 2017 – Fase provincial

El dissabte  dia  6  de  maig  alguns  alumnes  del tercer cicle  primària  i els quatre cursos secundària  del   col·legi Fundació  Divina  Providència  van participar en  les  proves  corresponents  a  la  XXVIII  Olimpíada  Matemàtica en  la  fase  provincial celebrada  a  l’IES Francesc  Ribalta  de  Castelló.

Aquesta activitat  té  com  a  objectiu motivar  l’ aprenentatge  de  les  matemàtiques  amb  la  particularitat  que  les  proves  es  basen  en  l’ aplicació  pràctica  dels  coneixements  teòrics  que  s’ han  après  en  cada  nivell. D’aquesta  manera   els  alumnes  gaudeixen  de  la  resolució  de  problemes  aplicats  a la  vida  diària i  troben  un  sentit  real  a  les  matemàtiques. D’altra  banda  algunes  d’ aquestes  proves  fomenten  el  treball  en  equip  , cosa  que  suposa  per  als  alumnes  un  al·licient  afegit.

En  aquesta  convocatòria  destaquem  la  participació de  DANIEL  MARTÍNEZ  KUZKO que  ha  estat  classificat  en  la  categoria  de  1er  cicle  de  secundària i passarà  a  la  següent  fase .

En  el  nostre  propòsit  de  fomentar  l’ aprenentatge  lúdic  de  les  matemàtiques i  oferir  als  nostres  alumnes  noves  experiències,  al  llarg  d’ aquest  curs ,  també  hem  participat en la  XXII Prova Cangur de la SCM (2017) – País Valencià, convocada a Benicarló al  IES Joan Coromines. per a alumnes de 3r i 4r d’ESO. Aquest any amb la novetat de la incorporació  d’alumnat de 1r  i de 2n d’ESO que van fer  les  proves el 31 de març al nostre mateix centre.

web

XII Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa

Els alumnes de 4rt d’ESO han visitat la Fira al passeig marítim de Vinaròs que reuneix tota l’oferta educativa de cicles formatius que es pot trobar en els diferents centres formatius de la zona.

Viatge a Barcelona

Dimecres, 8 de febrer de 2017.

Els alumnes de secundària van acudir al teatre Victòria de Barcelona i després visitaren el Museu de Matemàtiques de Catalunya, ubicat al Palau Mercader, en Cornellà de Llobregat.

 

Conferència del musicòleg i organista Rossend Aymí

Dimecres, 23 de novembre de 2016.

Passeig Platja de Vinaròs

Dilluns, 21 de novembre de 2016.

Els alumnes de 1er de la ESO van visitar la costa sud del nostre municipi. En aquesta ocasió David Gómez els hi va explicar els fenòmens erosius que s’han anat produint en els penya-segats, així com la dinàmica evolutiva del litoral vinarossenc.

Vinalab

Connecta amb la Ciència del 14 al 18 de novembre del 2016 al Vinalab Vinaròs => http://www.vinalab.eu/conecta-con-la-ciencia/

Les jornades científiques Connecta amb la Ciència tenen com a objectiu promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t d’ESO. A través de tallers pràctics, xerrades i mostres, l’alumnat de 4t d’ESO ha pogut conèixer diferents aspectes dels graus científics de la Universitat Jaume I.

Taller d’Educació Sexual – Tercer de l’ESO

 

Teatre

Dijous, 10 de novembre de 2016.

El alumnes de l’ESO varen assitir a l’Auditori Municipal de Vinaròs a vore les obres titulades Pessic de l’Amor, la versió actualitzada de Romeu i Julieta (1er i 2n) i Odisseu (3er i 4t).

teatreso

 

 

 

 

 

 

 

Seguretat Viaria

Dimecres, 2 de novembre de 2016.

Els alumnes de 4t d’ESO van rebre una xerrada sobre Seguretat Viaria.

 

Dia Europeu de les Llengües

El 26 de setembre va ser el Dia Europeu de les LLengües. A la Fundació Divina Providència férem diverses activitats:

A 3er d’ESO els alumnes buscaren expressions bàsiques d’una llengua que no coneixien europea (italià i alemany) i actuaren de professors, ensenyant a la resta de grups les llengües que havien après.
A 4t d’ESO els alumnes feren un llistat de totes les llengües europees i exposaren oralment què volia dir la paraula ‘europeu’ en anglès.
dia europeu 2