CONCURS DE CUINA EN FAMILIA

 Des de la revista “Turisme i Gastronomia de Castelló” ens remeten informació sobre el #Concurs Provincial de Cuina Familiar# del qual són organitzadors.

Es tracta d’un concurs gratuït, dirigit a tots els alumnes de primària de la província de Castelló, que pretén fomentar la gastronomia de la comarca així com els hàbits de menjar saludable dins del nucli familiar.

El pròxim 2019, serà la tercera vegada que posem en marxa aquesta iniciativa, la qual va consolidant-se any rere any amb la incorporació de nous patrocinadors i el suport de les principals institucions públiques com la Generalitat Valenciana i la pròpia Diputació de Castelló.

Ací podeu trobar un enllaç al vídeo promocional:

Vídeo Concurs Cuina Provincial

Tots els alumnes interessats a participar, trobaran les Bases del concurs i la Fitxa d’Inscripció accedint al següent enllaç.

www.castelloturismeigastronomia.es

No obstant això, els avancem els 5 punts principals de les Bases:

1- Poden presentar-se al concurs tots els alumnes de primària de la Província acompanyats d’un adult (pare/mare/tutor) sent imprescindible que tots dos estiguen empadronats a la  província de Castelló.

2- L’adult integrant de l’equip, haurà d’acceptar les bases del Concurs i enviar la fitxa d’inscripció per correu ordinari a l’adreça indicada en les bases abans del 31 de Desembre 2018.

3- L’Organització del Concurs contactarà personalment amb els participants per a confirmar que la seua sol·licitud ha sigut acceptada.

4-Després de ser acceptats, cada equip haurà de realitzar un vídeo amb el telèfon mòbil, de no més de 5 (cinc) minuts de durada, en el qual s’elabore una recepta salada. Amb el requisit que el producte principal del plat haurà de ser cultivat, peixcat, criat, elaborat o transformat a la província de Castelló. La data límit per a la recepció del vídeo serà el 8 de gener del 2019.

 5- Un jurat designat per la pròpia revista triarà de tots els vídeos rebuts; els 6 millors, que passaran a la gran final el pròxim 25 d’Abril de 2019.  

 

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram