CONCERT SOLIDARI DEL COL·LEGI DIVINA PROVIDÈNCIA A SUECA

El dissabte 11 de maig, l’alumnat del cursos 1r , 2n i 3r de l’ESO del col·legi Divina Providència de Vinaròs, es van desplaçar fins a Sueca (València) per participar en el concert “Rock per la Infància”, una iniciativa de Proeso (Associació de Docents de la Música de la Comunitat Valenciana) amb la col·laboració de Save the Children en benefici dels xiquets i xiquetes en risc de pobresa i exclusió social i que naix de la celebració d’un aniversari doble: els 10 anys de Proeso i el centenari de  Save The Children.

Dels 18 centres educatius d’arreu del territori valencià que van participar en aquest concert ,el col·legi Divina Providència de Vinaròs juntament amb l’institut Ribalta de la capital de la Plana, van ser els únics representants de la província de Castelló.

Es van recaptar més de 9.000 € de la venda d’entrades que es destinaran íntegrament al fons específic de Save the Children.
El recinte fester de Sueca es va omplir amb centenars de persones. El públic corejava i ballava algunes de les cançons més conegudes que van interpretar diferents grups de música en Valencià com ara Candela Roots, Atupa, Frida, El Diluvi, La Fúmiga i Lilit i Dionís. Tots ells van voler sumar-se i col·laborar també en la cita solidària al costat de les més de 500 veus de xiquetes i xiquets que formaven la Coral de Proeso i el seu conjunt instrumental.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram