Auxiliars de conversa en anglès


El col·legi Divina Providència, amb el recolzament de l’AMPA del centre, un projecte de contratació d’auxiliars lingüístics. Aquests joves auxiliars, que provenen del Regne Unit, ajuden els estudiants amb les pràctiques de conversació, a més de l’ajuda inestimable que suposa per la millora de la comprensió auditiva i interacció oral dins l’aula. Permet els nostres alumnes pendre contacte amb una cultura i llengua diferents, i, per tant ajuda a millorar el seu nivell d’anglès.

Per això, les funcions específiques de l’auxiliar aniran fonamentalment encaminades a reforçar les destreses orals de l’alumnat, i consistiran en la realització d’activitats que facilitin la comunicació i interacció amb l’alumnat, elaborar o adaptar materials didàctics en llengua estrangera, desenvolupar activitats que fomentin la motivació i l’interès de l’alumnat per la llengua i cultura del seu país d’orígen, així com fomentar la creació d’un ambient plurilingüe i intercultural en el centre.

Els auxiliars es troben disponibles durant tota la jornada escolar. Aquest joves estan hostajats amb famílies d’alumnes del col·legi, que s’han oferit de manera desinteressada.


Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram