ACTIVITATS I SORTIDES SECUNDÀRIA CURS 2014/2015

VIATGE A LONDRES

PORT AVENTURA

DIA DE LES LLENGÜES

XXVI OLIMPÍADA MATEMÀTICA

La Societat Al-khwarizmi convoca i organitza  l’Olimpíada Matemàtica per a estudiants de tercer cicle d’Educació Primària, i de Secundària Obligatòria, amb la finalitat de gaudir amb la resolució de problemes de matemàtiques.
La societat forma part de la “Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM)” que convoca anualment la OLIMPIADA MATEMÁTICA NACIONALPer aquest 2015 les fases de l’olimpíada han estat

  • Fase comarcal: 18 d’abril de 2015
  • Fase provincial: 9 de maig de 2015

L’olimpíada Matemàtica a la província de Castelló té una convocatòria única (Fase Provincial). I es va celebrar  al IES Francesc Tàrrega de Vila-real.

  • Fase autonòmica: 30 i 31 de maig de 2015
  • La Fase Nacional se celebrará a  finals  de Juny de 2015.

Aquest any dos dels nostres alumnes del primer cicle de secundaria Xavier Castejon Soria i Paloma Garcia Pérz i una alumna del segon cicle de secundaria Cristina Garcia Pérez han participat en aquesta olimpiada, quedan classificat per a la fase autonòmica Xavier Castejon Soria

CORREMATEMÀTIQUES

Varios alumnes de 1º y 2º l’ESO van participar el dimarts 24 de març en la segona edició del “Corrematemàtiques 2015″, celebrat a l’IES Coromines de Benicarló i organitzada por la sociedad matemática “Al Khwarizmi” de la Comunidad Valenciana. i per la Diputació i l’Ajuntament de Castelló.
Aquesta prova consisteix en la realització de 27 exercicis de matemàtiques en un temps limitat de 1h 15’ sense calculadora. . L’objectiu d’esta activitat és estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

PROVA CANGUR

El dijous 26 de març varios alumnes de tercer i quart de l’ESO van participar per segona vegada en la prova Cangur, celebrada a l’IES Els Ports de Morella, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada ací per la comissió valenciana. Consistix a resoldre, durant 1 hora i 15 minuts, 30 reptes matemàtics de dificultat creixent i sense calculadora. Els enunciats els prepara, en una reunió internacional celebrada en Puerto Rico, l’associació Li Kangourou sans Frontières. D’esta manera, participants europeus i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes durant el mateix període de temps.

X FIRA INTERCOMARCAL D’OFERTA FORMATIVA 

ELS ALUMNES DE 4t d’ESO VISITEN ALS SEUS PADRINS DE 1er DE PRIMÀRIA EN EL DIA DE SANT JORDI

Els alumnes de 4t d’ESO visiten als seus padrins de 1r de Primària per a mostrar-los i exposar-los els seus treballs de recerca sobre Sant Jordi.

XERRADA UNIVERSITAT JAUME I

Des de el col·legi amb col·laboració amb les diverses universitats, fomentem i orientem els nostres alumnes cap a l’èxit acadèmic.

VISITA A MORELLA

El passat 28 de Març els alumnes de 3r i 4t ESO van participar a les proves CANGUR a la ciutat de Morella.

PINTEM EL PATI DE L’ESCOLA

 

RECICLATGE

 

XERRADA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

El dia 6 de febrer es va impartir una xerrada informativa sobre “ Estudis Universitaris”.

Dos professors de la Universitat Autònoma de Barcelona es van desplaçar fins al Centre per tal d’informar als alumnes del ventall formatiu que ofereix aquesta Universitat: graus, notes de tall, taxes, preus de les matrícules, així com de lloguer d’apartaments en la vil·la universitària.

 

SORTIDA CASTELLÓ

El passat dia 22 de Gener els alumnes de secundària  amb els seus tutors i professor EF van fer una eixida a Castelló de la Plana.

El programa inclòïa l’assistència a la representació del obra de teatre DRÀCULA en anglés  al teatre del Raval i una visita guiada al museu de Belles Arts on van gaudir d’una exposició d’obres de Sorolla i d’altres pintors i hi participaren en tallers relacionats amb l’Art Prehistòric.

Per a completar el dia es van traslladar a Vila-real i van gaudir d’una visita guiada a l’estadi de futbol com a part d’un projecte compartit del centre amb  Vila-real Club de futbol.

Van veure totes les instal·lacions:  zona mixta, sala de premsa, vestuaris dels jugadors, llotja  vip, així com els reservats per a entitats publiques. A més a més baixaren a peu de camp i es van poder fotografiar  a les banquetes on  seuen els jugadors als partits.

 

VIATGE A TOLEDO I MADRID

Els passats dies 26,27 i 28 de novembre, els alumnes de secundària del centre visitàrem les ciutats de Toledo i Madrid.
Durant aquesta  estància vam visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat on va viure el Greco i vam conèixer la seua obra pictòrica.
A la ciutat de Madrid férem un recorregut pel Madrid dels Àustries i per la tarde visitàrem el Madrid modernista.

 

PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADICTIVES

Els alumnes de 1r ESO han rebut una xerrada informativa sobre el cannabis per part de la UPCCA ( Unitat de prevenció comunitària de conductes addictives).

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram